POLISORBAT IZ HPV VAKCINE IZAZIVA STERILITET KOD EKSPERIMENTALNIH MIŠEVA!

Dr Slađana Velkov

Polisorbat iz HPV vakcine izaziva sterilitet kod eksperimentalnih miševa!

Bezbednost i efikasnost HPV vakcine nisu dovoljno ispitane. HPV vakcina sadrži genetski modifikovane viruse, aluminijum u duplo većoj dozi od drugih vakcina, polisorbat 80 – konzervans koji u eksperimentima na miševima izaziva sterilitet kod ženskih i atrofiju testisa kod muških miševa što je dokumentovano u medicinskoj literaturi.
I sama Dr Dajana Harper koja je napravila HPV vakcinu je na konferenciji za vakcinacije u Virdžiniji u Americi izjavila da je HPV vakcina nedovoljno ispitana, da je veoma opasna I da nije efikasna.

Od 2006. god. do Aprila 2013, registrovano je 29.680 prijava slučajeva bolesti i smrti, od toga 136 smrtnih slučajeva, 942 trajnih invaliditeta, 5.919 se nije oporavilo, 522 patoloških promena na PAP testu, 212 displazija grlica materice što je premaligna promena, 62 raka grlića materice, a znamo da se regustruje samo mali procenat posledica vakcina. Izvor: sanevax.org


Neke od posledica su: smrt, paraliza, grčevi, neurološki poremećaji, moždani udar, nepravilnosti rada srca, prestanak rada bubrega, oštećenje I gubitak vida, autoimune bolesti, rak grlića materice, genitalne bradavice, sterilitet, pobačaji, artritis, astma….

Indija je 2010. god. suspendovala klinička ispitivanja HPV vakcine posle smrti 4 devojčice koje su primile vakcinu i podnesen je zahtev za oduzimanje licence za tu vakcinu. Ko je odgovoran za trajno oštećenu decu ili onu koja umru od vakcine?

Zatražite od doktora koji daje detetu vakcinu da potpiše izjavu da prihvata krivičnu i materijalnu odgovornost za sve negativne posledice vakcine. Videćete da od doktora do ministarstva niko neće smeti da vam potpiše izjavu. Prilikom nabavke vakcina proizvodjači se odriču odgovornosti za negativne efekte. Ako proizvodjač nije odgovoran, ko je onda odgovoran? Odgovornost za živote naše dece je uvek naša.

Ovde se radi o životu i smrti, i žrtve ove vakcine se same organizuju i angažuju advokate da zastupaju njihova prava i kreiraju političke grupe koje traže izmene zakona i pooštravanje kontrole. Samo u Americi, desetak advokatskih firmi je specijalizovano da zastupa slučajeve oštećenih od vakcina.

Preporučujem svima da se dobro informišu pre nego donesu bilo kavu odluku.

Sastav HPV vakcine – oficijalni sajt Centra za Kontrolu Bolesti:Human Papillomavirus (HPV) (Gardasil): yeast protein, vitamins, amino acids, mineral salts, carbohydrates, L-histidine, sodium borate, polysorbate 80, amorphous aluminum hydroxyphosphate sulfate.
http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf

Efekti Polisorbata 80 (Tween 80) na reproduktivne organe miševa.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8473002?dopt=Abstract

Dr Sladjana Velkov

Creative Commons License
„Polisorbat iz u HPV vakcine izaziva sterilitet kod eksperimentalnih miševa!“ by dr Sladjana Velkov is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Serbia License.
Based on a work at https://sladjanavelkov.wordpress.com/2013/05/31/polisorbat-iz-u-hpv-vakcine-izaziva-sterilitet-kod-eksperimentalnih-miseva.

Advertisements

4 comments on “POLISORBAT IZ HPV VAKCINE IZAZIVA STERILITET KOD EKSPERIMENTALNIH MIŠEVA!

  1. Povratni ping: Кратко упутство за препознавање новог светског поретка |

  2. Povratni ping: Жиг Звери – кратко упутство за препознавање поретка | Анонимни

  3. Povratni ping: Свети Грал – провизије | Анонимни

  4. Povratni ping: Кратко упутство за препознавање новог светског поретка - Балканска геополитика

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s